O nama

 

Virgola je specijalizirana agencija koja nudi uslugu sastavljanja, prevođenja i obrade svih vrsta tekstova na hrvatskom i na talijanskom jeziku.

Što radimo?
- Sastavljamo stručne i kreativne tekstove,
- Radimo prijevode sa hrvatskog na talijanski i sa talijanskog na hrvatski jezik, sa uključenom uslugom lektoriranja gotovih tekstova,
- Radimo ovjerene prijevode dokumentacije na talijanskom i sa talijanskog jezika, sa ovjerom stalnog sudskog tumača,
- Vršimo digitalizaciju (utipkavanje) tekstova.

Uslugu sastavljanja tekstova, prijevode i ostale usluge pružaju naši visokoobrazovani stručni suradnici kojima je hrvatski, odnosno talijanski, materinji jezik, kako bi garantirali našim klijentima maksimalnu stručnost i pouzdanost proizvedenih tekstova. Samo će izvorni govornik jednog određenog jezika znati skupu riječi dati smisla i obogatiti ga lokalnim kulturnim konotacijama. To posebno vrijedi za tekst koji se objavljuje na web stranicama, koji se mora „lokalizirati“ i optimizirati prema jeziku i kulturi ciljnog tržišta.

Naši klijenti, naš su prioritet. Cilj nam je s njima razviti dugoročnu suradnju, poštujući dogovorene rokove i pružajući visokokvalitetnu i učinkovitu uslugu.

Zatraži ponudu

Slobodno nam pošaljite upit putem sljedećeg obrasca. Našu ćemo Vam ponudu dostaviti u što kraćem roku.

Pri formiranju cijene uzeti će se u obzir broj kartica, rokovi isporuke, stručno područje i čitljivost dostavljene datoteke.

Datoteku za obradu ili za prijevod (skenirana dokumentacija, PDF datoteka, fotografije) možete nam dostaviti putem obrasca ili putem cloud servisa (WeTransfer, Jumbo mail, itd.). U slučaju da takav način dostave nije moguć, slobodno nam datoteku pošaljite na našu adresu putem pošte, kurirske službe ili putem osobne dostave.

Svi dokumenti koje nam pošaljete smatraju se povjerljivima i koristit će se samo i isključivo za sastavljanje ponude.

* Polja označena zvjezdicom moraju se obavezno popuniti!
 
Tekstove, prijevode i prezentacije dostavljamo e-poštom.

Uz dodatno plaćanje troškova dostave, iste Vam možemo dostaviti i poštom, kurirskom službom ili osobnom dostavom, u tiskanom obliku.

 
Kontakti

VIRGOLA, obrt za prevođenje i intelektualne usluge, vl. Tea Rakar,
Brtonigla, Bunarska ulica 4

OIB: 39909065734
Adresa: Bunarska ulica 4, 52474 Brtonigla, Hrvatska

E-mail: tea.rakar@gmail.com
Mobitel: +385 / (0)98 172 1495

Drag and drop files here or Browse
Najveća dopuštena veličina priloga je 20 Mb